Om oss

Vi är en växande designbyrå som etablerat ett nytt väderstreck på det kreativa sjökortet. För oss är begrepp som nyskapande och utanför-lådan-tänk inte mer än en skamsköljning i duschen. Efter åtta krigande och lärorika korsriddar-år i ett till synes konservativt lagomträsk börjar det kännas som att vi på riktigt vuxit i den där skapande pirathatten som vi suktat, sökt och strävat efter.

Genom ren och skär skaparglädje, utan någon speciell strategi eller Disney Dreamers Academy-baserad företagsstruktur, har vi lyckats bevisa att jorden inte är platt. Och vi är oförskämt, men inte oförtjänt, stolta över att ha hittat vårt alldeles egna kreativa kryphål i skägg- och polotröja-elitens k-märkta världsuppfattning om vad som är bra design.

Som kund behöver du vara modig nog att våga släppa relingen och mönstra på vårt kreativa slagskepp. I gengäld lovar vi dig succé och nya landvinningar genom noll referensramar och öppet hav. Du kommer helt enkelt inte bli besviken.

Vi skapar genomtänkta och engagerande helhetskoncept, varumärken, produkter, möbler, illustrationer, hemsidor och non plus ultra-muraler i restaurang- och hotellmiljöer.

Eget beröm luktar illa säger dom, men sedan starten 2014 har vi belönats med flertalet nomineringar i Svenska Designpriset och 2018 kammade vi hem de efterlängtade pallplaceringarna brons i kategorin ”identitet” och guld i det prestigefyllda ”juryns pris” och ”årets våghals”.

Med dessa kvalitetsstämplar i ryggen satte vi oss på kartan i knivskarp konkurrens med branschjättar och internationellt kända toppbyråer. Och idag har vi ryktet om oss som en av de mest innovativa designbyråerna i branschen.

Några av våra kunder